Wednesday, November 18, 2009

First Entry Blogging....huhu...:p



hallo.....askum....
ni la first time aku nak blogging...rase cam xtau mende pe nak tulis....macam cakap sorg2 pun ade...papela..

.the picture is my small family.... my sulung son name Muhammad Shahrin Farihin...kitorang panggil ayen je....umo dia skang 5 tahun.. even his face look like so nakal...but he is a good boy....very good boy n btanggungjawab...haha..tapi aku ni panas baran sikit....(sikit je.....)time bila dia dok menyakat adek dia tu yang wat aku x tahan....adek dia plak penyanyi suprano...menjerit macam nak pecah umah ....poning palo den....tapi xpe anak punye pasal beb....

hah! anak aku no-2 umo 3 tahun....nama comel eisya,sorang ahli Kelab Suprano & ahli politik....orang yang paling pandai bodek aku kat umah....kadang2 salah dia...abang dia yg kena marah....al maklumlah..anak pompuan kot...so pandai amik hati bapak....

Hope One day anak2 aku akan bjaya dunia da akhirat....amin....

1 comments:

Anonymous,  June 17, 2010 at 11:27 AM  

man.. you better sign for language class..

"even his face look like so nakal...but he is a good boy"

kalau nak cakap melayu.. melayu la.. kalau nak tulis english.. tulish la english penuh.. jgn campur aduk mcm rojak.. pelik bunyinya..

ye,, sekadar prihatin..

Followers

Search This Blog